Referenties

Bakker - Referenties Bellytray Verhuurbedrijf G. Bakker & Zn. bv is een familiebedrijf, opgericht te Utrecht. Wij zijn al sinds 1953 gespecialiseerd in de verhuur van party- en horecabenodigdheden zoals serviesgoed, glaswerk, keukenapparatuur, tafels, stoelen, podia (incl. opbouw), een compleet bruin café enzovoort. Voor een bestelling van 1 tot 5.000 personen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Wij zijn trots dat Party Rent Bellytray aan zijn assortiment heeft toegevoegd. Je kan de Bellytray huren op de website van Party Rent voor jouw events in Duitsland, maar ook in Nederland. Party Rent, is het grootste verhuur bedrijf in Duitsland.

Ahoy - Referenties Bellytray Ahoy Rotterdam is een multifunctionele evenementenaccommodatie met een geschiedenis van fantastische en inspirerende evenementen en tentoonstellingen. Met zijn unieke combinatie van een congres- en vergadercentrum, zes beurs- en evenementenhallen en de beroemde Ahoy Arena, biedt Ahoy een platform voor live communicatie, zakelijke events en concerten.

Gourmet Invent is een creatieve Belgische partycateraar met veel ervaringen met nieuwe food- en cateringconcepten. Vandaar dat zij veelvoudig de Bellytray inzetten op hun events in België.

Efteling - Referenties Bellytray De Efteling is het grootste pretpark in de Benelux en werd in 1952 geopend. Het is een van de oudste pretparken ter wereld en heeft 100 miljoen bezoekers. Om onze gasten te verrassen, gebruiken we de Bellytray op drukke dagen in het park en in ons evenementencentrum.

House of Kent - Referenties Bellytray House of Kent is het bureau voor hostessen, sampling- en promotieteams. Met hun hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in negen andere Nederlandse steden, kunnen ze mensen door heel Nederland van dienst zijn, vaak gebruiken ze de Bellytray buikbak voor activeringsacties of voor bijvoorbeeld het snoepmeisje of het bitterballenmeisje.

Euroborg - Referenties Bellytray Euroborg is het stadion van voetbalclub FC Groningen, met een capaciteit van 22.329 zitplaatsen. Op de site van Euroborg, ten zuidoosten van Groningen, vindt u een casino en een bioscoop, een supermarkt en een fitnesscentrum. Tijdens wedstrijden wordt regelmatig de Belltyray ingezet voor promotie en sampling acties, of in de skyboxen.

RAI Amsterdam is een complex van conferentie- en tentoonstellingszalen. Veelvuldig wordt de Bellytray ingezet tijdens ontvangst momenten (het uitdelen van beurs info) of bij verrassende catering concepten.

NH Hotels - Referenties Bellytray NH Hotels is een in Spaanse hotelketen met modern ingerichte hotelkamers en lobby’s, voornamelijk gelegen in Europa, Latijns-Amerika en Afrika. NH Hoteles staat op de derde plaats in de Europese ranglijst voor zakenhotels. De groep heeft 347 hotels met meer dan 53.000 kamers. Bellytrays worden voornamelijk ingezet bij hotels met congres en eventfaciliteiten.